5 senses Monday 76
SEEING
It's been for quite some time that I've been thinking of sharing this pics with you, but smehow I always forget. It's the new presentation Moet Chandon is having it's champagne in... totally seasonal and cute. Love it.
Hace ya bastante tiempo que llevo esta foto en el móvil, porque me encanta, pero siempre acabo por olvidarme de publicarlas. Se trata del nuevo pack de verano de Moet Chandon... de lo más oportuno.
Glee's performance at finals, "Light up the world"... I'm feeling so much like this song right now: "Now it’s time to make a move and that’s what i’m gonna do".
La canción de la final de Glee, "Light up the world". Ahora mismo es exactamente lo que siento: "Now it’s time to make a move and that’s what i’m gonna do/ es hora de dar el paso, y es lo que voy a hacer".
SMELLING
Mmmm... difficult one this week. Maybe the hot. Yes... I know that is the weirdest thing to say... but hasn't it ever happened to you, that on those days of high temperatures, it just feels like you can actually smell the heat?
Mmmmm... esta se me pone difícil esta semana, supongo que podría decir el calor. Sí, ya sé que es como la cosa más extraña que habéis leído, pero ¿en serio no os ha pasado nunca que hay veces que hace tanto, tanto calor que parece que puedas olerlo?
FEELING
Surprise when I saw this little corner in which to put my handbag while on a changing room... how come nobody has thought about this before? so practical, cause it's not the chair that (also) should be in there in order for you to sit while changing when necesary. Awesome.
Sorpresa al ver el stand para el bolso en el probador de Promod (algo bueno tenían que tener) ¿cómo es que no se le ha ocurrido a nadie más? porque estaba además de la silla de rigor que siempre ha de haber en un probador. Muy interesante.
TASTING
A specially made All Bran menu in Dassa Bassa (Dario Barrio's restaurant) so as to show people cereal (and fiber in your diet) can also be eaten outside the bowl, in the most original ways: salad, as topping, with dessert... any more ideas you want to share?
Un menú especialmente creado por Darío Barrio en su restaurante Dassa Bassa para demostrar cómo se pueden consumir cereales (y más fibra en la dieta) fuera del bol y de una manera divertida: en ensalada, como topping, en el postre... ¿quién da más?
Comentarios
Besotes :)
Lariita!!! bienvenida, espero que disfrutes :)